ABBICO-SERVICES BV
Schilderwerken

Binnenschilderwerken & decoratiewerken

Bereik de sfeer en stijl die ú wenst, met persoonlijk kleuradvies van onze kleurconsulente!

Als specialist in binnenschilderwerken, wandafwerking, plafondafwerking en vloerbekleding creëert ABBICO-Services de door u gewenste uitstraling van uw interieur. 

Daarbij beperken wij ons niet enkel tot het uitvoeren van de schilder- en decoratiewerken, maar zijn wij u ook graag van dienst met een professioneel en persoonlijk kleuradvies van onze kleurconsulente.

Samen met u kijkt zij graag naar diverse mogelijkheden, om te komen tot de stijl en sfeer die u wenst.

Perfecte afwerking van ieder interieur, met aandacht voor budget, planning en kwaliteit!

ABBICO-Services is specialist in schilderwerken, voor zowel particulieren als bedrijven.  Een herenhuis, een woning of een kantoorpand worden door ons geheel of gedeeltelijk aangepakt en opgefrist. Wij verzorgen al het gewenste schilder- & decoratiewerk, tot in de puntjes.  Welke stijl u daarbij kiest, maakt niet uit: klassiek, modern of landelijk, …   Wij zorgen voor de perfecte afwerking op ambachtelijke wijze met rol en borstel.  U kunt bij ons terecht voor ondermeer:

Schilderwerken

Wij staan voor de beste kwaliteit in schilderwerk. Op vakkundige wijze verzorgen wij graag al het schilderwerk aan uw muren, plafonds en binnenschrijnwerk zoals deuren, deuromlijstingen, trappen en kasten.  Gewenste service na uitvoering is in onze beste prijs begrepen.

Behangwerken

Uw wanden afwerken met behang?  Wij voeren al uw behangwerken vakkundig en efficiënt uit, met klassiek behang, glasvlies of variovlies

Decoratiewerken

Fraai uitgevoerde decoratiewerken is zeker ook één van onze sterke punten.  Van Italiaans stucwerk, over decoratieve spuittechnieken tot het werken met kleureffecten: ABBICO-Services biedt het u allemaal.  

Door onze ervaring, vakkundigheid en het gebruik van de beste materialen zorgen wij telkens weer voor een grandioos eindresultaat!  
Welkom bij ABBICO-Services …